Ενδιαφέροντα

Τι μπορεί να πάθει κάποιος που κάνει κόλπα με το μηχανάκι και ενοχλεί την φύση

Να τι έπαθε ο νεαρός έφηβος που ήθελε να εντυπωσιάσει με τα κόλπα του και τελικά κατέληξε να καταδιώκεται από αγελάδες!!!

Οι κασκαντέρ του ping pong

Αντί για μπαλάκια του πινγκ-πονγκ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μαχαίρια για να κάνουν κάτι πολύ επικίνδυνο! Ο λόγος για την Σουηδική ομάδα κασκαντέρ Tumba Ping Pong η οποία αποτελείται από τους DJ Coolman, Mr. Sandman, Slightly Mad Max, Dr. Ders and Jokko-Yxxi.

Πως να καταπολεμήσετε το άγχος στη δουλειά

Το στρες στη δουλειά είναι κάτι αναπόφευκτο και συχνά σε κυριεύει χωρίς καν να το καταλάβεις. Ο πονοκέφαλος, ο πιασμένος αυχένας, η ένταση και γενικά η κακή διάθεση είναι σημάδια που φανερώνουν ότι αγχώνεσαι αρκετά κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Αντί όμως να τα βάζεις με τον συνάδελφό σου, ακολούθησε τους παρακάτω οκτώ τρόπους για να το αποβάλεις και να γίνεις πιο παραγωγική και ευτυχισμένη στην καθημερινότητά σου :

Ηλεκτρικό ποδήλατο κατασκευάστηκε στη Λαμία από φοιτητές με κόστος μόνο 5 ευρώ!!!

Δύο φοιτητές του τμήματος ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Λαμίας, ο Βασίλης Kλέμος και ο Γιώργος Πολίτης κατασκεύασαν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, με κόστος μόνο 5 ευρώ!
Ένα μήνα σχεδιασμός και εκτέλεση για την δημιουργία του μηχανισμού του ποδηλάτου που είναι αυτοφορτιζόμενος με χρήση της υβριδικής τεχνολογίας.
Όπως ανέφεραν οι δύο φοιτητές: "Η κατασκευή είναι φτιαγμένη για εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι προς πώληση. Εμείς θέλαμε απλά ό,τι γνώσεις έχουμε να τις εφαρμόσουμε και να πειραματιστούμε στον ελεύθερο μας χρόνο σε κάτι που θα μας είναι χρήσιμο."

Ένας καλοκαιρινός παράδεισος για τα φίδια και όχι για τον άνθρωπο

Αποικία φιδιών έχει κατακλύσει το νησί "de Queimada Grande" στη Βραζιλία. Πρόκειται για ένα πανέμορφο νησί, το οποίο έχει μετατρέψει η κυβέρνηση της Βραζιλίας σε αποικία φιδιών, κυρίως για να προστατέψει το είδος Bothrops insularis, το οποίο είναι υπό εξαφάνιση.
Οι ταξιδιώτες παροτρύνονται να μην πηγαίνουν στο νησί καθώς το είδος Bothrops insularis είναι αρκετά δηλητηριώδες και θανατηφόρο για τον άνθρωπο. Το μικρό τους μέγεθος τα κάνει αόρατα στο ανθρώπινο μάτι και είναι άκρως επικίνδυνα αφού μπορούν και κρύβονται πίσω από φύλλα, πέτρες, ρωγμές στο έδαφος κλπ.

Αρχαιολόγοι θεωρούν πως ανακάλυψαν τη μυθική Πύλη του Άδη στη νοτιοδυτική Τουρκία

Αρχαιολόγοι ισχυρίζονται πως κατά τη διάρκεια ανασκαφών ανακάλυψαν τη μυθική Πύλη του Άδη που σύμφωνα με τους αρχαιοελληνικούς και ρωμαϊκούς θρύλους οδηγούσε στον κάτω κόσμο.
Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τη γνωστή και ως πύλη του Πλούτωνα στην Ιεράπολη της αρχαίας Φρυγίας που σήμερα ονομάζεται Pamukkale, στη νοτιοδυτική Τουρκία.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Παλέρμο Francesco D' Andria, που είναι επικεφαλής των ερευνών, εξήγησε, μιλώντας στο Discovery News, πως ανακάλυψε με την ομάδα του την Πύλη του Άδη "ανακατασκευάζοντας" τη διαδρομή μιας ιαματικής πηγής.

Τα γυαλιά στη NASA έβαλε ο "Αρίσταρχος" του Χελμού

Με τη βοήθεια του προηγμένου τηλεσκοπίου "Αρίσταρχος", Έλληνες ερευνητές κατόρθωσαν να ερμηνεύσουν από το Αστεροσκοπείο του Χελμού τον τρόπο δημιουργίας του πλανητικού νεφελώματος "KjPn8" που απασχολούσε εδώ και δεκαετίες τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Κινέζος gamer ζει σε ίντερνετ καφέ εδώ και έξι χρόνια.

Το όνομά του είναι Li Meng και ζει σε ένα Ίντερνετ καφέ για έξι χρόνια. Το "ζει", είναι κυριολεκτικό.

Η ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους Times του Πεκίνου.
Ο εν λόγω νεαρός περνά καθημερινά όλο του το χρόνο σε ένα ίντερνετ καφέ στην πόλη Changchun στα βορειοανατολικά της Κίνας, ενώ φεύγει μόνο για φαγητό και για να πάει στο μπάνιο. Τις περισσότερες φορές, τρώει στην καφετέρια.

Tα ανασφάλιστα οχήματα θα πληρώνουν πρόστιμο από 15 Απρίλη.

Με τη Βουλή να έχει ψηφίσει σχετική τροπολογία, από τις 15 Απριλίου έρχονται τα πρόστιμα για τα οχήματα που είναι ανασφάλιστα.

Οι έμποροι Ι.Χ. και μοτοσικλετών αναμένεται, σύμφωνα με την Ημερησία, να ξεκινήσουν να καταθέτουν πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ οι εταιρείες ενοικιάσεων Ι.Χ. και δικύκλων θα προβούν στις μαζικές καταθέσεις πινακίδων περί τα τέλη Σεπτεμβρίου όποτε και τελειώνει η τουριστική σαιζόν.

Πάει και η Michelin από την Ελλάδα...

Η θυγατρική εταιρεία ελαστικών της Michelin αποχωρεί από τη χώρα μας από την 1 Ιανουαρίου του 2014 εξαιτίας της σημαντικής αναδιάρθρωσης των θυγατρικών της, ενώ στην εν λόγω απόφαση, κομβικό ρόλο παίζει και η δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Pages

CMS for newspaper