Κοινωνικά

Γυμνή διαμαρτυρία των Ισπανών ενάντια στις γούνες

Εναν σοκαριστικό τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την βιομηχανία της γούνας εν όψει του χειμώνα, βρήκαν Ισπανοί ακτιβιστές. Προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν το κοινό ενάντιο στο εμπόριο από γούνες ζώων, λούστηκαν στο αίμα και γέμισαν την πλατεία της Βαρκελώνης.

Οι ακτιβιστές της οργάνωσης «AnimaNaturalis» γυμνοί και λουσμένοι στο αίμα, μπήκαν σε ένα τεράστιο κλουβί εργαστηρίου που είχε στηθεί για αυτό το σκοπό στην πλατεία Σαν Τζιάκομο δημιουργώντας ένα ανατριχιαστικό και σίγουρα αξιοπρόσεχτο θέαμα.

Η Google βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες

H Google όπως και στο παρελθόν βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων από τα φυσικά φαινόμενα, αφού, όπως είχε κάνει και με τον Σάντι στο παρελθόν,
παρουσίασε μία σειρά εφαρμογών για τον εντοπισμό αγνοουμένων θυμάτων του τυφώνα Χαγιάν στις Φιλιππίνες.

Είστε θύμα διαφθοράς; Τώρα υπάρχει γραμμή επικοινωνίας.

Τώρα μπορούν οι πολίτες να καλούν τον πενταψήφιο αριθμό «10190» και να καταγγέλλουν περιστατικά διαφθοράς. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στη μη κυβερνητική οργάνωση «Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς» και τιτλοφορείται «Διαφάνεια Τώρα!».
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Μπακούρης δήλωσε:
«Πρόκειται για ένα κέντρο υποστήριξης και καθοδήγησης των θυμάτων της διαφθοράς, μέσα από το οποίο η οργάνωσή μας θα συλλέγει στοιχεία ώστε να εξάγονται ασφαλή συμπεράσματα για τις εστίες όπου η διαφθορά ευδοκιμεί».

Η διαδικασία είναι η εξής:

Φοβερό βίντεο: Λαμπραντόρ με παιδάκι που πάσχει από σύνδρομο Down

Ο πεντάχρονος σήμερα Herman που παίζει στην αυλή του σπιτιού του στο La Plata του Buenos Aires με το λαμπραντόρ του που ακούει στο όνομα Himalaya.Το σύνδρομο Down περιγράφει μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που περικλείει ένα σύνολο χαρακτηριστικών, τα οποία υπάρχουν εκ γενετής στους φορείς της γενετικής αυτής βλάβης και αφορούν παρεκκλίσεις στη σωματική διάπλαση, τη νοητική ανάπτυξη και την ψυχοκοινωνική εξέλιξή τους.

Κρίσεις πανικού και η αντιμετώπιση τους

Ιδρώτας, ταχυπαλμία, πόνος στο στήθος, δύσπνοια, ναυτία: 4 στα 100 άτομα ζουν την τρομακτική εμπειρία των κρίσεων πανικού. Οι περισσότεροι από αυτούς τείνουν να αποδίδουν τα συμπτώματα αυτά σε οργανικά αίτια. Οι επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων αυτών είναι πολλές και έντονες.

Δώστε στα παιδιά σας αυτοπεποίθηση

Τα παιδιά, από τη γέννηση τους και για αρκετά χρόνια, βασίζονται στους γονείς τους για την κάλυψη πλήθους αναγκών, βιολογικών, ψυχολογικών και πνευματικών. Ως βρέφη, είναι απόλυτα εξαρτημένα από τη μητέρα τους, ή τον άνθρωπο που αντικαθιστά τη μητέρα στη φροντίδα τους, για την επιβίωσή τους, για το φαγητό, την μετακίνηση, την φροντίδα τους. Καθώς μεγαλώνουν, προοδευτικά αποκτούν μεγαλύτερη αυτονομία στα θέματα της βασικής φροντίδας του εαυτού τους, αλλά συνεχίζουν να έχουν ανάγκη την αγάπη, την προστασία, την καθοδήγηση και την υποστήριξη των γονιών τους.

Η Google αγόρασε την εφαρμογή Waze!!!

Tο 2008 όταν οι προγραμματιστές Ουρί Λεβίν, Εχούντ Σαμπτάι και Αμίρ Σινάτ ίδρυσαν την εταιρία Linqmap που στην πορεία μετονομάστηκε σε Waze δεν θα μπορούσαν να φαντάζονται πως πέντε χρόνια αργότερα η Google θα τους πρόσφερε ένα δισ. δολάρια προκειμένου να αγοράσει την εταιρεία τους.

Αγόρασε το Tumblr η yahoo.

ο Ντέιβιντ Καρπ, δημιουργός του κοινωνικού δικτύου Tumblr, το πούλησε στον αμερικανικό κολοσσό Yahoo για 857 εκατομμύρια ευρώ (μόνο!!!!).
Με την εξαγορά του Tumblr, η Yahoo στοχεύει να εισέλθει δυναμικά στον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, όπου πρωταγωνιστούν το Facebook, το Twitter και το Google+.
Το Tumblr ξεκίνησε να λειτουργεί το 2007. Ιδρυτής του είναι ο σχεδιαστής ιστοσελίδων Ντέιβιντ Καρπ.
Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να δημιουργούν το δικό τους μπλογκ και ιστοσελίδες.

Απειλές από την τρόικα δέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Την αξιοπρέπεια των Κυπρίων εκθείασε ο Αρχιεπίσκοπος καλώντας τους πολίτες που πεινούν και δεν απευθύνονται στην εκκλησία για βοήθεια να το πράξουν αμέσως.

Ο Μακαριότατος επιβεβαίωσε πληροφορίες γι' αποκοπή μέρους από το μισθό συνταξιούχων ιερέων άνω των 70 και επανέλαβε ότι η Τρόικα τον απείλησε να κλείσει και την τράπεζα Κύπρου αν δεν αποσύρει την προσφυγή του στο Ανώτατο.

Συγκλονιστική φωτογραφία από νεογέννητο μωρό

Ο Δρ Άρης Τσιγκρής, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μια συγκλονιστική φωτογραφία.
Το νεογέννητο έχει γεννηθεί υγιέστατο με καισαρική τομή και βρίσκεται ακόμα μέσα στη μήτρα της μητέρας του. Ο αμνιακός σάκος παραμένει άθικτος και το μωρό είναιι πλήρως έγκλειστο μέσα στο σάκο του. Πρόκειται, όπως επισημαίνει ο κ. Τσιγκρής, για ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Pages

Online newspaper software