Λύσεις για αδυνάτισμα

Δελτίο τύπου. Νέες λύσεις για αδυνάτισμα από τη Lanes:
To Kcaligram είναι το νέο προιόν για αδυνατισμα από τη Lanes το οποίο χάρη στα συστατικά του βοηθάει στο κάψιμο των θερμίδων ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη μυική μάζα

To Kcaligram από τη lanes είναι ένα νέο πρωτοποριακό Σύστημα Αδυνατίσματος, το οποίο χάρη στα συστατικά του βοηθάει στο κάψιμο των θερμίδων ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη μυική μάζα. Τα βασικά συστατικά του είναι :
- Εκχύλισμα Κόκκινης Πιπεριάς: Οι ευεργετικές ιδιότητες της κόκκινης πιπεριάς στην ενεργοποίηση καύσης του λίπους για παραγωγή ενέργειας είναι γνωστές. Οφείλονται στο ενεργό συστατικό καψαϊκίνη (πιστοποιημένης προέλευσης Capsimax TM), που σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιστημονικής μελέτης*, ενεργοποιεί την καύση του λίπους και των υδατανθράκων και ενισχύει τη θερμογένεση με απώλεια θερμίδων για την υποστήριξη ενός υγιούς μεταβολισμού. Συμβάλει στην καύση των λιπών, των υδατανθράκων και στη μείωση του σωματικού λίπους και κατ΄ επέκταση του Δείκτη Μάζας Σώματος. Επιπλέον δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα κορεσμού με αποτέλεσμα να μειώνει την πρόσληψη επιπλέον θερμίδων στα επόμενα γεύματα.
- Συζευγμένο Λινολεϊκό οξύ από Έλαιο Kαρθάμου: Το πιστοποιημένης προέλευσης συστατικό Clarinol ΤΜ CLA, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών, εμποδίζει την αποθήκευση λίπους στο σώμα ενώ παράλληλα ενισχύει τη μυϊκή μάζα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της σύνθεσης του σώματος.
- Λεκιθίνη. Η λεκιθίνη έχει την ιδιότητα να διαλύει τα λίπη εμποδίζοντας τη συσσώρευση τους στο σώμα. Προέρχεται από σόγια πιστοποιημένης προέλευσης, Non – GMO IP, βάσει του ανεξάρτητου λογαριασμού SGS χωρίς τη χρήση γενετικής μηχανικής.

Online newspaper and magazine cms software